A true fashion-addict and shoe-aholic

Liv og stil messe

I lørdags var jeg på Liv og stil messe i tap 1. Normalt plejer jeg ikke at tage til sådan noget, men synes det kunne være sjovt at prøve. Jeg har taget lidt billeder af det jeg synes jeg var interessant og kan give et lille indblik I, hvad der var på messen.
Der stod på biletten det var Danmarks største livsstilsmesse – det tvivler jeg dog lidt på eftersom det ikke var så stort, men synes alligevel der var nogle fine ting, som I kan se på billederne.
Jeg var især vild med bordet stolen fra Kartell, som ses på det første billeder. Stolen kunne virkelig være flot til at skrive- eller makeup bord da den ikke fylder noget visuelt og giver en god kontrast.
Den lyse blazer, cardiganen og især pelsvesten kunne jeg også godt have tænkt mig at få med hjem. Faktisk var både blazeren og cardiganen rigtig billige, eftersom alt i standen kostede 400 kr! Faktisk kunne man spare penge på virkelig mange ting – dog ikke så meget på tøj eftersom de fleste stande på messen egentlig bestod meget af interiør til boligen og ting som senge, køkken inspiration, fliser og andet til at bygge ting i boligen med. Der kan man spare rigtig mange penge hvis man f.eks. planlægger at bygge om.

Jeg synes det var sjovt at prøve, men jeg havde dog forventet der ville være flere livsstilsprodukter. Messen er nok mere målrettet familier og husejere, så Designerforum er nok mere noget for mig (;

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A true fashion-addict and shoe-aholic