Today: Black and simple

Dressin’ up

 

Kjole: Emamoda    Sko: Bull Boxer   Taske: Chanel

I går skulle jeg i byen med nogle stykker fra min klasse, hvor vi havde aftalt vi rigtig skulle dresse up. Derfor valgte jeg at tage denne kjole på, som lige passede til formålet! Jeg kan rigtig godt lide, at den er så konstrastfyldt og at der er fokus på detaljen. Var faktisk første gang jeg havde den på, fordi jeg tit synes den har virket for fin til det jeg skulle (selvom jeg virkelig elsker at dresse up, men man gider jo ikke være den eneste vel?). Har virkelig mange kjoler jeg ikke rigtig får brugt, fordi de er for fine. Så når der er en lejlighed til det, vil man næsten altid se mig i kjole. På det punkt er jeg virkelig piget (:

Nå, nu vil jeg slappe lidt af og pleje tømmermændene hehe. God søndag (:

 

Husk I kan følge mig på bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today: Black and simple