Layer on layer match - and my truly love introduced

Hårguide til løs knold

 

Her er en lille hårguide til jer! Jeg har prøvet at vise, hvordan man kan lave en mere afslappet og knold/valk, end den normale man ser, som er meget fin og kan se lidt ‘stram’ ud. Så denne her løsning synes jeg er rigtig fin både til en bytur såvel som hverdag. Så måske nogle kan bruge den som inspiration til en lørdag aften eller en morgen hvor håret hurtigt skal sættes op? (:

 

I kan se på billederne, hvordan I skal gøre, og ellers kan I følge punkterne nedenfor:

I skal bruge: En elastik, en hårbørste, en valk, evt. hårnåle og hårspray.

 

1. Lav en hestehale. Min er sat højt, da jeg gerne ville have valken højt oppe. Man kan også sætte den lavt, så looket bliver mere afslappet.

2. Tag valken – skal være en alminde størrelse valk – og sæt den rundt om toppen af  håret af hestehalen.

3. Begynd at vikle toppen af hestehalen rundt om valken. Det gør du ved at tage håret og putte det ‘under’ valken med fingerspidserne.

4. Rul dernæst mere hår rundt/under valken, som illustreret på billede nr. 4.  Man skal presse håret rundt om valken. Sørg for at få alle totter med. Gør det indtil der ikke mere hår. Afslut med hårspray og voila, så har du lavet en flot knold! Den kan sidde uden hårnåle, men hvis man gerne vil være sikker, kan man altid sætte nogle rundt om.

Det kan kræve lidt øvelse ikke at lave knolden for løs, men man skal bare lige prøve det et par gange.

 

Håber I kan bruge guiden som inspiration eller måske kaste jer ud i at prøve at lave den (:

 

 

Husk I kan følge mig på bloglovin

Follow on Bloglovin

2

 • Jeg synes det ser se5 fint ud ne5r man bruger en valk, men mit he5r er se5 langt og tykt at jeg synes det kan ve6re sve6rt! Hvis jeg gerne vil have en flot stram knold hvor man eetrfff8lgende skal sno he5ret rundt omkring valken, ligner det bare pe5 mig at valken kommer se5dan hf8jere op overhovedet fordi der er se5 meget he5r under den.. Har du nogle gode fif til se5dan et problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Jeg har selv samme problem, da mit hår også er langt og tykt :) derfor lavede jeg denne guide, hvor håret ikke skal snoes rundt om, men ind i valken. På den måde er der ikke noget ‘overskydende’ hår :) Derudover findes der jo forskellige størrelser valk, så købe en af de store med en klik-lås (du kan købe den hos glitter)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Layer on layer match - and my truly love introduced