Today's look

Layer on layer match – and my truly love introduced

Skjorte: Vila    Sweater: H&M     Halskæde: H&M    Jeans: Tiger of Sweden   Sko: Bianco

 

Så er der billeder af dagens (: et lidt sent indlæg men har viiirkelig haft en lang dag.. Som startede 6:45, da jeg skulle op og træne før jeg skulle i skole. Efter skole skulle jeg have taget nogle modelbilleder på stylist skolen, som jeg glæder mig til at vise jer! Måtte desværre ikke tage nogle backstage billeder til bloggen, som jeg ellers havde tænkt. Efter shoot skulle jeg mødes med en veninde, så skulle jeg hjem og pakke, og så endelig hjem til mine forældre, hvor jeg skal være hele weekenden og slappe af.

Bliver så hyggeligt!

Nå, tilbage til tøjet.. var igen lidt i sommerhumør, og havde derfor lyst til at tage noget hvidt tøj på, som så resulterede i dette outfit. Det er meget feminint og synes den uldne sweater passer godt til blondeskjorten. Collar halskæden giver lidt kontrast så det ikke bliver alt for ‘pusse-nusse’ agtigt.

Jeg synes også det var på tide I blev introduceret for min lille baby Marley, som er min hund. Han er alt for mig, så synes hans plads på bloggen efterhånden var berettiget. Fik ham, da han var hvalp. Han bliver snart 3 år, men han stadig er utrolig hvalpet (:

I må have en god weekend piger (:

 

Husk I kan følge mig på bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's look