Shoppinglist for November

Never Naked

Jeg har igennem en af mine yndlingsbloggere Nette Nestea fundet en rigtig god onlineshop, www.nevernaked.com, som jeg lige ville dele med jer. Som I kan se på billederne ovenfor, har de rigtig mange fine ting i god kvalitet – det er dog heller ikke så billigt igen, men kan godt lide ideen basic items med et twist, som f.eks. med kryds-toppen og den beige cardigan. Jeg kan rigtig gode lide hættetrøjen og cardiganen, som jeg helt sikkert skal investere i på et tidspunkt. Jeg synes også læderjakken er super flot, som afspejler rude-mønster tendensen, som jeg i øvrigt er helt vild med! Hav en god aften piger (:

 

 

Husk I kan følge mig på bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppinglist for November