I would love to wear..

Casual’n’Comfy

Jakke: Zara   Sweater: H&M   Bukser: Tiger of Sweden   Sko: Billi bi    Taske: Aldo      Vanter: Magasin    Ringe: Vintage, Pilgrim, JEWLSCHP, Pieces

 

Dagens outfit – mere afslappet og praktisk end jeg er vant til. Man ser mig næsten aldrig i flade sko, men er faktisk ret vilde med de Billi Bi støvler I ser på billederne, som jeg også bruger, når jeg er på arbejde. Jeg har endelig også fået købt nogle vanter, som jeg synes er både flotte og praktiske. Har ledt efter nogle med en pels-lignende kant på, og fandt til sidst nogle i magasin. Og undskyld billederne ikke er i så god kvalitet, men det bliver så hurtigt mørkt, at det er svært at nå at få taget billeder i dagslys.. Hav en god aften piger (:

 

Husk I kan følge mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear..