Få lange og sunde lokker

Today’s look

Jakke: Storets.com      Nederdel: H&M     Bluse: Monki      Sko: No brand

Hej søde læsere! Her er hvad jeg havde på idag: nederdel, bluse og fake fur. Det var dog lidt koldt, men synes nederdelen var så fin i det ellers triste vejr. Og så elsker jeg bare formen på nederdelen, der fremhæver taljen. Jakken er min yndlingsjakke og er helt sikkert et af mine bedste køb! Er såå glad for den – og så den også varm. Er faktisk så vild med den, at jeg har overvejet at købe den i lys også. Synes dog det generelt er lidt dumt, at have to af de samme ting, men den er også bare så fin i lys.. Og undskyld billederne er lidt utydelige i dag, men det var lidt for mørkt da billederne blev taget.

Så nu vil jeg hoppe i sofaen og hygge med boller og kakao med min søster til Grey’s Anatomy (you gotta love the danish winter weather)

6

 • Hvor er det et flot look..! Elsker det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Mange tak – er jeg glad for du synes :) tænkte det var lidt forfriskende og lidt sommerligt i det ellers kolde vinter-vejr :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Den er vildt fed din jakke, kan jeg godt forstå at du er glad for! Kender godt det med billedekvaliteten, det er så irriterende!! Fed stil du har btw :)

  xx Barbara
  http://babeinfashionland.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Mange tak, er jeg glad for du synes! (: Ja virkelig irriterende det bliver så hurtigt mørkt, man har lidt travlt tit synes jeg (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er forelsket i din nederdel!! Er det længe siden du har købt den? Synes slet ikke jeg har set den nemlig :/ Men virkelig fint outfit – Og virkelig fin blog også! Du har lige fået dig endnu en fast læser :)

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Tusinde tak, er jeg glad for du synes :) altid dejligt med nye læsere! Nej den er faktisk under en måned gammel. Købte den på miinto.com, så tror stadig du kan finde den der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få lange og sunde lokker