I want... I need!

Packing for Christmas Holiday

 

Så er jeg i gang med at pakke kjoler til julen og de efterfølgende dage og har valgt dem, I kan se på billederne. Jeg har ekstrem mange kjoler, så lige så snart der er en lejlighed til at dresse lidt up, forspilder jeg den ikke! Jeg er lidt i tvivl om, hvilken en jeg skal have på juleaften, men den grønne kjole fra Top Shop er nok mest julet grundet farven. Til den kommende familie julefrokost skal de røde stiletter i hvert fald tages i brug.

Disse dage giver mig også anledning til at bruge mine elskede Louboutin stiletter, eftersom jeg ikke tør bruge dem, når jeg f.eks. skal i byen. Jeg er virkelig glad for dem, men bruger dem sjældent, da jeg er bange for at slide dem for meget. Så nu skal de i hvert fald luftes (:

Nu vil jeg gå i gang med pakke julegaver ind, så I må have en god aften søde læsere (:

 

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

4

 • Sikke en masse fine sko og kjoler du har den grønne kjole er godt nok flot! Håber der kommer nogle billeder med dem på :) god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Mange tak (: den grønne er også en af mine yndlings kjoler. Og skal helt sikkert komme nogle billeder med dem. Prøver at lægge nogle ind i dag (:
   God jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhj, så fint. Elsker hvide kjoler :b

  Kan godt forstå, at du ikke tør bruge dine Louboutins i byen – ville heller aldrig drømme om at tage min Louis Vuitton med i byen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Gør jeg virkelig også! Ved godt, at det er lidt sommerligt, men elsker dem alligevel hehe.

   Nej man tør ikke have dem på så mange steder, fordi man så gerne vil holde dem pæne (: så tør godt bruge dem her til julen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want... I need!