Today: Hipster meets heels

Today’s look with long skirt

Jakke: Zara    Halstørklæde: Monki    Nederdel: H&M   Sko: Vinatage

Her er billederne af dagens kluns taget mens det var lidt mørkt – så vil lige undskylde for billede kvaliteten. Jeg skulle ud og købe juletræ, og så skulle min hund Marley selvfølgelig med. Han var dog ikke så fotogen, da han blev ved med at vende sig om, frem for at kigge i kameraet haha. Han var meget optaget af folk der kom gående på gaden (som I kan se på billederne) men han var ellevild for at være kommet med! Han elsker – som alle andre hunde – at komme med og gå tur. Jeg tager ham også altid med, hvis jeg kan (:

Som I kan se, har jeg en lang nederdel på, som jeg faktisk er blevet ret glad for. Da jeg købte den, var det virkelig et sats, fordi jeg godt kunne lide ideen om, at den ikke var lang hele vejen rundt, men vidste alligevel ikke, om det var min stil. Men det er det så blevet!

Jeg har også haft min sidste skoledag i dag – så det skal fejres senere i aften! Har dog efterfølgende 3 eksaminer, men det behøver man jo ikke tænke over idag..

Forresten har jeg haft tekniske problemer, da min MAC oplader er i stykker og derfor har jeg ikke kunne bruge min computer. Jeg kan derfor ikke garantere for indlæg i weekenden, men prøver at se, om jeg kan låne en anden computer. Jeg har ikke glemt jer i hvert fald (;

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på bloglovin

Follow on Bloglovin

10

  • 1. Virkelig fedt outfit!! :D
    2. Det første billede er sååå godt, med dig og Marley. Nåårh :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Bonfils Høck

      Hvor er du sød! Mange tak, er jeg rigtig glad for du synes (: ja på det billede ville han gerne kigge på mig hehe

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt vildt fint outfit, jeg elsker nederdelen! Men det må godt nok have været koldt, hihi. Typisk at den søde hund vender sig om, når man vil ta’ billeder – Det gør min også altid!! :)

    Knus Louise
    http://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Bonfils Høck

      Ja det var godt nok lidt koldt hehe, men var heldigvis i bil, da vi skulle købe træet (; Men ja er blevet lidt vild med de nederdele, der er korte foran og lange bagved.
      Marley har ikke så meget træning foran kameraet, så tror vi skal øve os lidt hehe. Han synes i hvert fald det der skete bag os var meget mere spændende. Hvad for en hund har du? (:
      God søndag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er jeg godt nok også, de er så fede!
      Haha, sådan er det også med min hund – Hvorfor kigge i kameraet, det er jo ikke spændende? Hehe. Jeg har en Yorkshire Terrier, en lille bitte hund. Men hun er ved at være en ældre dame efterhånden :)
      Tak, håber også du har haft en skøn søndag! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Bonfils Høck

      Ja præcis, sådan tænker de jo nok (;
      Hvor sødt, elsker hunde! Min er dog 3 år, men er stadig meget hvalpet (delvis deraf manglende koncentration foran kameraet) Jeg havde en hyggeligt søndag hos mine forældre med snestorm. Håber også du havde en god advent (;

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Coline

    I love ur 2nd outfit especially the boots ! ur very beautiful and ur dog is cute

    http://Fashioneiric.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Bonfils Høck

      You’re so nice, thank you so much! I’m really glad that you liked it (:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Faldt lige over din blog og sad og læste lidt tilbage … og pludselig var klokken sgu et! I love it!!! (Din blog that is). Og jeg synes da, Marley er ganske fotogen. c”,) Springer spaniel? Eller cocker? Har selv en cavalier – den lille spaniel. De har – trods størrelsesforskellen – en del fællestræk.

    Nederdelen sammen med skoene er et genialt træk; så lægger man rigtig mærke til dine misundelsesværdige lange, slanke stænger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Bonfils Høck

      Hej Line (:

      Mange tak for din søde kommentar! er virkelig glad for at høre, at du kan lide min blog, det betyder meget for mig.
      Ja han var god på det første billede, men ellers var han lidt optaget af andre ting, hehe. Han er en cocker spaniel (: årh cavalier er også så søde. Marley er også en stor cocker i forhold til normalt- mine forældre har nemlig selv to, og han er ret stor i forhold til dem.

      Er glad for du kan lide mit outfit – nederdelen får nemlig benene til at se længere ud, for er faktisk ikke særlig høj (;

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today: Hipster meets heels