Today: Leopard jeans and oversize shirt

Wishlist part 1

 

1. Twilligh movies, Snow White and the Huntsman, Grey’s Anatomy season 6    2. OPI nailpolish German Collection    3. Rosebud Lipbalm Strawberry    4. Bobbi Brown Illuminating Powder Finish   5. The Body Shop Bronze Powder   6. Marrocanoil Hairoil    7. Tights from H&M and bh from Nike    8. Forest&Bob    9.Nike Free 3.0 v4  10. Fossil Watch   11. Nelly ring

 

Så fik jeg lavet min ønskeliste! (lidt sent, men better late than never right?) Jeg har så mange ønsker, jeg har delt den op i to, og her er så part 1!

Mange af mine ønsker her er produkter, jeg er bekendt med, men bare er løbet tør for. F.eks. er Rosebud virkelig den bedste læbepomade for sådan en læbepomade-narkoman som mig! Kan næsten ikke komme igennem dagen, hvis jeg har glemt den derhjemme.

Pudderen fra Bobbi Brown har jeg også virkelig været glad for, da den dækker meget mildt, så man ikke ser for ‘pudret’ ud. Og alligevel kan man sagtens bruge den alene uden foundation, så den kan altså bare et eller andet.

Jeg ønsker mig også altid film, når det jul, da jeg selv er dårlig til at købe dem. Og som I kan se, så elsker jeg fantasy film! Det skulle man ellers ikke tro, men har altid været helt pjattet med Ringenes Herre, Harry Potter, Narnia osv. (ja ved godt det ret nørdet). Så derfor ønsker jeg mig selvfølgelig Twillight filmene og den nye Snehvide film. Jeg er også afhængig af Grey’s Anatomy og mangler kun sæson 6, så håber jeg får den!

Ellers fylder Fitness tøj- og sko på listen, da jeg faktisk træner fitness ca. 3 gange om ugen, og kun har noget gammelt aflagt at træne i. Så derfor håber jeg virkelig, at jeg får et sæt eller i hvert fald skoene! (lille hint til mor og familien). Det er nok det største ønske i år.

 

Jeg håber I har fået lidt inspiration af at se mine ønsker, hvis I ikke selv ved, hvad I skal ønske jer – selvom jeg aldrig selv har haft problemer med det, da jeg altid synes jeg mangler så meget haha. Eller måske få inspiration til en lille julegave til jer selv? (: Hvad ønsker I jer?

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

 • Er glad for, jeg ikke er den eneste, der har lidt for let ved at finde ønsker. c”,) Afleverede en seddel på over 50 ønsker, da resten af familien kom med 5-6 beskedne ønsker (som min mormor, der ønsker sig the og en tandbørste – oh, at være så beskeden!). Er også ret læbepomade-afhængig, men har aldrig prøvet Rosebud, så tak for tippet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Haha, ja præcis! Min mormor havde også 2 ønsker. Liidt svært at gå ud fra – sådan er det aldrig med min liste (;
   Ja du burde helt klart prøve den så, den er fantastisk, synes jeg (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today: Leopard jeans and oversize shirt