Todays look with new skirt

I love Angora! Don’t you?

Ja, så fik jeg endelig fat i en angora sweater, som jeg har søgt så længe! Havde for længst forelsket mig i angora sweateren fra Lana Del Rey H&M kollektionen, men var desværre for sent ude. Så da jeg fandt denne i dag i H&M, da jeg skulle bytte en julegave, blev jeg så glad! Jeg elsker det der ‘floffy’ look, som er så behageligt og varmt. Tænker den vil passe perfekt til min statement halskæde fra Samsøe Samsøe, som I kan se på billederne. Sweateren fælder dog ubeskriveligt meget, men har hørt det kan hjælpe at lægge den i fryseren i et døgn (hvor underligt det end lyder). Har I ellers nogle gode tricks angående sådan noget?

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays look with new skirt