One of my faves..

Today: Fake fur and angora

Godaften søde læsere. Et kort indlæg om dagens outfit i det kolde vintervejr, hvor jeg bl.a. havde mine varme angora sweater på sammen med min elskede fake fur, som jeg er så glad for. Jeg har ligget syg hele ugen, så håber jeg snart bliver rask til fashionweek næste uge! Der har jeg nemlig også en overraskelse, som jeg har glædet mig til at fortælle jer (:

Jacket: Storets.com     Sweater: H&M      Necklace: Samsøe Samsøe    Skirt: Just Female      Shoes: NLY Trend

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of my faves..