Today: Putting on those..

Trend Report: Cool Sport and Demin

 

SPORTMAX SS13

1 picture:    Cap: New Era     Sunnies: Ray Ban    Hoodie: Issue 1.3     Blue Top: Topshop     Trousers: H&M     Sandals: New Look     Shorts: Levi’s    Top: Topshop    Sneakers: Converse    Cap: Boy London    Bag: Phillip Lim

3. picture: Denim Shirt: Topshop   Denim Top: Sparkz    Denim Vest: Sparkz   Denim Shirt: Topshop    Sneakers: Nike Free    Cap: Nike    Watch: O’Clock     Dress: H&M     Blouse: Topshop    Short Top: Motel    Sweater: Topshop   Top: Monki

 

Godaften søde læsere (:

Her er endnu en trend report om sommerens tendenser. Og en der helt klart er gennemtrængende, er det cool og sofistikerede sportslook fra sidste år, som også vil præge den nye sæson. Der er fokus på trousers frem for joggingbukser og det stilrene sporty look. For at pifte looket op kan man tilsætte items i blokfarver, som I kan se på mine stylings forslag.

En anden stor tendens, er Denim! Det handler om at være klædt i stoffet fra top til tå, og den slidte cowboy jakke eller skjorte fra sidste sommer, holder stadig. Så hop i jeres slidte jeans tilsat den obligatoriske Levi’s skjorte (;

Jeg må indrømme min stil generelt ligger ret langt fra det sporty look, hvilket også er derfor jeg tilsatte plateau sandaler til det første outfit, da jeg normalt ville style det sådan. Selvom man går efter det sporty look, synes jeg stadig godt man kan bære stiletter til (; se bare Rihanna f.eks.. Men efter at have siddet og kigget på en masse styles for at lave dette indlæg, synes jeg egentlig sport-trenden kan se ret fed ud! Så måske burde jeg prøve at kaste mig ud i det, selvom jeg generelt er til det meget feminine ladylike, som i trend reporten her.

Hvad synes I om disse trends? Hot or not??

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today: Putting on those..