Oscar Gowns 2013

How to style: Layer on layer outfits

I det danske vintervejr ved vi alle, er man er nødt til at pakke sig godt ind det meste af året. Det kræver en hulens mange jakker, sweatere, halstørklæder og hvad man ellers ikke tager i brug, når det virkelig er koldt.

Jeg synes tit, at det med alle disse lag kan være svært, at sammensætte et mere ‘fashionabelt’ outfit, so to speak. Jeg er nemlig selv en rigtig frossenpind og er derfor altid at finde med mange lag tøj på. Men hvis man anvender layer-on-layer metoden rigtigt, kan man faktisk få mange både varme og fede outfits ud af det.

Her er derfor kort nogle tips til, hvordan du kan style et layer-on-layer outfit:

  1. Start med en basis top/t-shirt i lette materialer. Som regel er det bedst, at vælge en i en neutral farve.
  2. Næste lag kan bestå af f.eks. en varm cardigan, sweater, blazer osv. Dette er nok det vigtigste item i outfittet, da det er her, du kan skille dig ud. Hvis du godt kan lide farver eller flotte print, så er det her, du skal vælge sådan en i din garderobe. Det gør også, at outfittet ikke bliver alt for neutralt at se på. Vælg derfor f.eks. ét item med farve/print, som kan skille sig ud.
  3. En jakke eller frakke puttes udover. Her er det igen en god ide, at vælge en neutral farve, så det ikke bliver for meget ‘flower power’ eller farveforvirring. Gode basis farver kan f.eks. være beige, sort, hvid, navy, grå eller hvad der nu passer til det, du har på indenunder.
  4. Til sidst tilføjer du et tørklæde – jeg er selv STOR fan af disse og går altid med dem. Det lidt ligesom prikken over i’et (;
  5. Du kan spicy looket med med smykker. Dog ikke for mange, da selve fokus er på lagene.

Som I kan se nedenfor, har jeg vist nogle kombinationer af, hvordan man kunne gøre dette.

Jeg har tænkt meget i volumen af de enkelte items og bevæget mig i den samme farveskala, da jeg som typisk dansker er til det minimialistiske look. Derfor bruger jeg meget de samme toner, når jeg har mange lag på. Det synes jeg giver mest ro i looket. Ellers kan man som sagt vælge en blazer i en mere opsigtsvækkende farve.

 Skærmbillede 2013-02-26 kl. 20.18.54Skærmbillede 2013-02-26 kl. 20.16.57Skærmbillede 2013-02-26 kl. 20.13.09 Leather jacket: Zara    Denim jakcet: H&M     Black top: Forest&Bob     Silk shirt: H&M    Black blazer: Zara     Blazer: H&M      Fur: Vintage    White scarf:  Vintage     Brown scarf: H&M    White top:  Topshop    Grey cardigan: H&M     Grey t-shirt: STØJ

Vigtigt at huske:

  1. Det handler om volumen – hvis du har en løs top, en løs sweater og løs jakke på, vil det sandsynligvis ikke gøre det bedste for din figur. Vælg derfor f.eks. hellere en tætsiddende top, medium tætsiddende blazer/sweater, og en oversize eller medium tætsiddende jakke. Det er altså en skrøne, at layer-on-layer får en til at se tyk ud – det kommer jo bare an på, hvilke items man sætter sammen (:
  2. Mix af materialer – for det ikke skal gå alt for meget i et, er det godt at vælge items med forskellig materiale miks. Det gør outfittet mindre tungt.

 

Nå, jeg håber I kunne bruge dette til noget. Jeg har i hvert fald overvejet, at lave disse ‘How to style: …’ indlæg med forskellige ting. Hvad synes I? (:

Har I forresten husket at deltage min giveaway, hvor du kan vinde 400 kr. til tøj/sko? Kan det blive bedre? Ikke Ifølge mig haha. I kan deltage her (:

 

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instagram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

 Follow on Bloglovin

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar Gowns 2013