The spring is coming

Today’s look with new sneaks

SDC13801SDC13785SDC13795SDC13790SDC13804SDC13805nike sneaksJacket: Issue 1.3    Scarf: Vintage   Sweater: Monki    Bag: H&M    Sunnies: Ray Ban    Socks: H&M   Jeans: Tiger of Sweden

Hej skønne læsere. Sorry for den sene update i dag, men er stort set først lige kommet hjem efter en lang og hård dag på arbejdet, efterfulgt af træning sammen med min søde veninde. Var både til holdtræning og gik mit program igennem bagefter – puha, det altså hårdt!

Nå, nu til outfittet: Lidt billeder er mine nye sneakers fra Nike, som jeg er blevet rigtig glad for! For at være ærlig, har jeg aldrig helt været en ‘sneakers-person’, men mere jo-højere-stiletter-jo-bedre-person, men jeg er altså ved at hoppe lidt med på vognen i år. For hvor er der mange flotte sneakers for tiden. Planlægger også at købe nogle nye fra New Balance, vi har fået på mit arbejde (det er altså så indbydende, når man er den, der pakker de nye varer ud) Natnat ladies <3

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The spring is coming