Hair bow/hår sløjfe guide

Marts favoritter

SDC14272Så blev det tid til marts favoritterne! De er alle meget fugtbaserede produkter, ligesom dem jeg valgte sidste måned (se indlægget her) – fordi jeg er så ‘tør’ om vinteren og har brug for meget fugt.

Moroccanoil hårolie: Ja, den kender I sikkert alle sammen rimelig godt – for alle blogger om den haha. Men den ER altså også intet mindre end fantastisk! Lige siden jeg prøvede den hos min mor sidste år, har jeg villet have den. Og da endelig fik jeg købt den, synes jeg altså ikke den skulle snydes for en plads blandt favoritterne, når den faktisk er øverst på listen.

– Et lille tip er dog, at putte den i vådt frem for tørt hår, da jeg ellers synes den tynger og fedter lidt. Jeg bruger også den almindelige og ikke light udgaven, da mit hår har brug for meget fugt. Trods mit meget lyse hår, bliver det altså ikke gult af den, som nogle siger den kan gøre :)

Kérastase Nectar Thermique hårkur: Den er også rigtig god til at tilføre fugt. Den beskytter håret mod varme når man glatter, føntørrer osv. og kan derfor puttes i både vådt og tørt hår. Jeg putter den dog igen i vådt hår, da jeg synes det andet fedter lidt. Hvis man ikke har så tykt hår, kan man sagtens putte den i tørt også.

Mandel Olie: Den kan bruges til stort set alt – fra bare ben til tørre neglebånd. Lige nu er bare ben ikke relevant i forhold til vejret, så jeg supplerer den til min Clarins bodylotion, da den giver rigtig blød hud, men fugter ikke nok alene. Så hvis man vil have lækre shiny bare ben, er mandel olie altid et godt bud og den koster ikke ret meget. Min er købt i matas.

Diorshow Maximizer vippe serum: Denne har jeg været afhængig af i noget tid, eftersom mine vipper for nogle år siden begyndte at knække og blive kortere som resultat af daglig vandfast mascara (piger, don’t do it!). Derfor ville jeg prøve noget, som plejede dem så de kunne blive normal længde igen. Jeg faldt derfor for Dior serummen, som jeg putter på hver morgen. Den lægger en god base, som også gør vipperne meget længere, når den sorte mascara lægges ovenpå. I den periode, hvor mine vipper var dårlige, puttede jeg den også på hver aften inden jeg skulle sove, men det behøver jeg ikke mere. Så hvis jeres vipper også er lidt ‘dårlige’ for tiden, så er den klart et køb værd.

Har I nogle specielle favoritter fra marts måned? :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair bow/hår sløjfe guide