9 sandaler til under 300 kr.

All Saints

SDC15270PicMonkey Collage1SDC15276Jacket: All saints      Jeans: H&M     Shoes: B&CO     Sunnies: Chanel

Kender I det, når man finder noget i skabet, man helt havde glemt? Jeg fandt nemlig forleden denne skønne jakke fra All Saints, jeg købte for nogle år siden. Jeg glemmer tit, at jeg har den, fordi den ikke rigtig passer til nogle årstider. Enten er den for kold eller for varm og så får jeg bare ikke brugt den så meget. Men i dag var den perfekt til vejret, da det ikke har været så varmt her i København.

Men det eneste tidspunkt jeg har været ude i dag, var faktisk, da disse billeder blev taget (og ellers for at lufte hunden). For har siddet indespærret med en meeget kedelig og stor eksamensopgave hele ugen, der skal afleveres mandag – thank god! Det så trist, at man sidder indespærret hele sommeren, for at skrive eksamen, når det nu endelig er blevet godt vejr. Øv! Jeg skal dog ud senere med tøserne – man har vel brug for lidt adspredelse haha. Så jeg vil snart gå i gang med at gøre mig klar. I må have en fantastisk lørdag :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sandaler til under 300 kr.