Zara summer wanties

En lille pink sag

IMG_0272IMG_0263IMG_0264IMG_0257IMG_0266IMG_0271Jumpsuit: Topshop      Shoes: B&CO

I går skete der det værste, der kan ske for en blogger: Jeg fik stjålet mit kamera! Har været så ked af det hele dagen, da der ikke er spor af det nogen steder. Så lige i øjeblikket ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal få taget billeder til bloggen. Det kan nok kun blive taget med min telefon, ligesom dem I ser ovenfor. Så på forhånd undskylder jeg for den dårlige kvalitet. Øv hvor er det altså ærgerligt og tarveligt!

Nå, nu nok om mit dårlige humør hehe. Jeg vil også meget hellere fortælle jer om Gumball 3000 eventet, jeg var til i går. Det lykkedes mig endelig at finde ud af, hvad det egentlig går ud på: En masse rige mennesker melder sig til ‘løbet’ som går ud på, at køre rundt til forskellige hovedstæder i Europa. I hver hovedstad stopper bilerne og udstilles – ligesom de blev i går på Rådhuspladsen. Det er ikke et billøb, men mere et løb til forskellige hovedstæder, hvor bilerne promoveres og chaufførerne tager til event festen i hver by. Og her i København blev festen holdt i operaen. Jeg havde hørt vilde rygter om kendisser, der skulle komme. Men ak nej, ingen Kate Moss, Brad Pitt eller noget der lignede haha (ja det også nogle ret vilde rygter, men man har vel lov at håbe). Jeg lovede at tage billeder til festen – hvilket jeg gjorde – men kan af gode grunde ikke vise dem eftersom de lå på mit elskede kamera..
Selve festen på operaen var rigtig sjov og var fedt at se stedet, eftersom jeg aldrig har været der.

I dag var jeg så til fødselsdag og havde min fine buksedragt fra Topshop på. Den ligner næsten en kjole, fordi den er så vig ved benene, men det er altså en buksedragt. Er den ikke cute? Jeg i hvert fald helt vild med den :)

Fik I forresten set den giveaway jeg kører, hvor I kan vinde et gavekort på 500 kr. til wagner.dk? Skynd jer at deltage her, hvis I gerne vil forkæle jeres kæreste, mand, ven, bror eller en anden sød fyr :)

15

 • Ej, hvor er den fin og så klæder den dig virkelig godt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LUNA

  Du ser så godt ud ! den klæder dig virkelig og er vild med farven ! :D lyder sjovt med gumball :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Årh tak søde Luna! Ja det var rigtig fedt – bortset fra det med kameraet hehe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med den jumpsuit – og hvor er dit hår fint :-)
  /Tine
  http://solastdecadeblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, den er fin – sådan en gad jeg gerne have til forårsgaderoben. Så træls, der ingen Topshop er i Aalborg.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Mange tak :)
   Ej hvor ærgerligt, at der ikke er det! Så det godt man kan online shoppe hehe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Hald

  Heey!
  OMG! har kigget på denne lækre dragt, men var sådan i tvivl om hvordan den ville se ud IRL, så feedt at du har den! Elsker den endnu mere nu :D haha! Super ærgeligt med kameraet hvor er det tarveligt :(
  Hilsner fra Nikita :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja den er meget flottere på end på nettet :) den er også allerede blevet flittigt brugt, når vejret ellers har været til det hehe.
   Ja det SÅ ærgerligt :( håber stadig det lukker op et sted

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, at få stjålet sit kamera er bare det værste. Heldigvis har jeg ikke været ude for det.

  Elsker buksedragten forresten :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Nej det kan bare ikke blive værre :( Håber snart jeg får mig et nyt.
   Og mange tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love this jumpsuit!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara summer wanties