New black ones

Shoppinglist may

shoppinglist may1Jumpsuit: Choies.com      Pearl glasses chain: Her       Bikini: H&M       Wedges: B&CO      Maxi dress: H&M

Så blev det igen tid til månedens shoppingliste. Til jer nye læsere, der ikke har læst om dette før, så laver jeg en ‘shoppingliste’ hver måned, der viser, hvad jeg planlægger at købe/drømmer om at købe. Jeg synes det lettere at ‘holde sig på måtten’ hvis jeg ved, hvad jeg går efter, istedet for at impuls købe. Derfor bruger jeg nogle gange de her lister som en plan for, hvad jeg gerne vil have. Jeg har i hvert fald sparet penge på den måde, fordi man shopper mere målrettet.

I denne måned er der nogle ting på listen, som jeg har ønsket mig i lang tid. F.eks. buksedragten, som er SÅ sød! Vil så gerne have den, men den er pt desværre udsolgt på hjemmesiden. Håber den kommer igen snart. Bikinien er virkelig fin og jeg har faktisk allerede købt den. Elsker virkelig farven. Den er så piget :)

Perlekæden er en perle brillesnor til at sætte på sine solbriller. Jeg så for noget tid siden en med det og har været forelsket i ideen lige siden. Ja det måske lidt gammeldags, men synes det ser rigtig fedt ud. Levi’s shortsne har viirkelig længe været på listen, for de er jo nærmest obligatoriske i en garderobe. Men jeg kan bare aldrig finde dem i min størrelse, lige meget hvornår på året, jeg kigger. Så da jeg i forbindelse med at lave dette indlæg faldt over dem på Ebay til 250 kr, så slog jeg altså til. Glæder mig så meget til at modtage dem!

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New black ones