All Saints

Today’s with new pants

SDC15228SDC15249PicMonkey CollageSDC15234SDC15244SDC15252SDC15254Pants: The Wardrobe      Top: Topshop     Bag: Gina Tricot     Sunnies: Ray Ban     Shoes: Nelly

For nogle dage siden fik jeg disse lækre bukser fra The Wardrobe ind af døren fra Brandfair.com, der havde været så søde at sende dem til mig. Og jeg er blevet super glad for dem! De er så lækre og behagelige at have på og så er jeg ret vild med neon snoren, der giver en flot kontrast. De er lavet af forskellig uld former, men de er faktisk slet ikke varme, fordi de er tynde i stoffet.
Jeg elsker mærket The Wardrobe og har faktisk også en del derfra. Jeg synes de laver deres ting i lækre materialer og så er det bare lige min pigede stil. Min hvide yndlingskjole jeg har vist jer et par gange, er også derfra (I kan se den her)

Brandfair.com er en ny super fed webshop, hvor man kan købe de lækreste mærkevarer. De har mærker som Bruuns Bazaar, The Wardrobe, Karen by Simonsen, Nümph, Stella Nova osv. så der er lidt for enhver smag. Folkene bag hjemmesiden har ikke kun været så søde at forkæle mig, men vil også forkæle jer søde læsere ved at give jer 25% på alle deres varer ved at bruge denne rabatkode: Imelda. Så hvis du lige har udset dig en fed ting, som ellers var lidt for dyr, så kan du tjekke, om brandfair skulle have den og bruge rabatkoden. I kan shoppe løs lige her <3
Rabatkoden udløber d. 19 maj.

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All Saints