Vind 500 kr til wagner.dk

Zara summer wanties

zara wanties 2 All items from zara.com

God formiddag lovebugs. Så er erhvervsøkonomi-helvedet endelig overstået (for nu i hvert fald) og jeg kan endelig slappe lidt af med eksaminerne indtil på torsdag. Faktisk får jeg så rigtig travlt med arbejde i stedet. Idag skal jeg nemlig ud og sample Cocio på strøget. Det bliver meget hyggeligt, nu da vejret også er til det. I morgen skal jeg både i skoringen, arbejde som promoter til Gumball 3000 event og til kæmpe after party med rød løber og det hele til Gumball 3000 eventet! Det glæder jeg mig vildt meget til. Jeg prøver så vidt muligt, at tage en masse billeder og måske lige snapse nogle kendisser. Dem skulle der nemlig komme en del af! (har hørt vilde rygter som Kate Moss!!)
På søndag skal jeg til fødselsdag. Så min weekend er lidt presset, men dog med nogle ting, jeg har set frem til.

Som en god overspringshandling, har jeg siddet lidt og luret på Zara’s hjemmeside og faldt over en masse fine items, der hellere end gerne måtte bo i min garderobe. Jeg er blevet helt hooked på 60’er stilen, hvilket I nok også kan se på mine valg. Den hvide jakke er jeg fuldstændig forelsket i, men den er desværre ikke i min størrelse lige nu.
Så jeg holder hele tiden øje, så jeg kan klikke den hjem med det samme haha. Den er så stilet, tidløs og klassisk. Og lige mig!
Nå, jeg må hellere se at gøre mig klar og lufte Marley, inden jeg skal ud af døren. I må have en god weekend <3

Fik I forresten set den giveaway jeg kører, hvor I kan vinde et gavekort på 500 kr. til wagner.dk? Skynd jer at deltage her, hvis I gerne vil forkæle jeres kæreste, mand, ven, bror eller en anden sød fyr :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 500 kr til wagner.dk