FESTIVAL CHECKLIST

TODAY’S LOOK

CIMG0238CIMG0239PicMonkey CollageCIMG0226CIMG0230Skirt: Topshop      Shirt: MbyM     Bag: Chanel      Sunnies: Chanel      Shoes: Nelly

Godaften loveones. Undskyld det her meget sene indlæg – jeg har bare haft så meget at se til i dag. I dag havde jeg jo min sidste eksamen i mit hadefag – erhvervsøkonomi – men det gik overraskende godt. Så nu har jeg sommerferie! Det er virkelig også tiltrængt. Efter eksamen mødtes jeg med nogle venner og snakkede om Roskilde, da vi ikke rigtig har haft tid til at planlægge det under eksamensperioden. Tænkt at det kunne være så svært, at få alle sine ting til derhen! Det det helt store pudslespil hehe.
Men ja, det trak så en del ud og derfor får I lige dette indlæg lidt sent med dagens outfit. Jeg har min nederdel fra Topshop på, som har været længe ventet. Den er så fin og behagelig. Og ja, jeg ser lidt cranky ud på billederne, men det var lidt koldere udenfor end beregnet :)
I morgen skal ferien startes ud med en hyggelig tur på bakken. Så der skal jeg nok også få taget nogle outfit billeder. Jeg har slet ikke kunne få taget nogle på det sidste, fordi jeg bare har siddet indespærret med eksamen.. Men jeg glæder mig til at vise jer en ny fin ting, jeg har modtaget i dag :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL CHECKLIST