Back and off again

Vive la France

 

Så lykkedes det mig ENDELIG at finde et sted i Frankrig med Wifi. Jeg havde egentlig fundet Wifi et sted for nogle dage siden, men billederne var for store til at kunne blive oploaded med Wifi. Så mens jeg er hernede kan billede kvaliteten desværre ikke blive så god. Men i det mindste kan jeg få blogget en smule :)
Jeg er som sagt på ferie med min familie i Sydfrankrig, hvor vi har lejet er hus i bjergene – og det er bogstavlig talt i bjergene! Der er så flot. Det kan virkelig ikke fanges på billeder, hvor flot her er (tog 150 den første dag!). Jeg har alligevel taget lidt billeder af området, da jeg faktisk elsker natur. Jeg har også fået sat mig lidt mere ind i, hvordan man bruger kameraet, hvilket kan også kan se på billerne.

CIMG0512Udsigten fra husetCIMG0482CIMG0562eCIMG0497e copyUdsigten fra poolen er så fantastiskCIMG0621eeUdsigt fra terrassenCIMG0594eCIMG0580ePoolen ligger næsten inde i bjerget. Det er simpelthen så idyllisk CIMG0607eCIMG0589eCIMG0593eeMarley der prøver at fange vandbobler! Han er helt vild med stedet CIMG0652eeCIMG0664ee

Indtil videre har vi været meget hjemme, da området er så lækkert og det har været 28 grader hver dag. I dag er første dag vi har været ude, for at finde nogle shopping centre. Det er dog virkelig svært – det er altså kun i Paris, at man er lidt fashion foreward hernede. Det har i hvert fald ikke været muligt at lokalisere så meget som en H&M eller noget endnu hehe. Jeg fik dog købt en fin Nike top i dag, jeg nok skal lægge op om nogle dage.
I morgen eller overmorgen poster jeg et outfit. Det er ved at være længe siden, jeg har gjort det. Jeg vil prøve så vidt muligt at finde Wifi, så jeg kan blogge. Jeg har i hvert fald taget masser af billeder :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back and off again