Casual casual

Back to school outfits

111 OUTFIT: Beanie: Gina Tricot  Sweater: Topshop   Skirt: Gina Tricot   Bag: Gina Tricot
2 OUTFIT: Jacket: H&M      Necklace: Gina Tricot      Swater: MSGM       Pants: H&M
3 OUTFIT: T-shirt: Céline    Skirt: H&M     Socks: Asos    Bag: Topshop

Skoletiden nærmer sig så småt for mig og jeg har derfor lavet nogle skole outfits, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg tænker allerede meget i vinterfarver og efterårsgarderobe, og der fejler sort jo aldrig. Dog kan jeg godt lide at mikse det med en konstrastfarve- eller item, som f.eks. uldjakken fra H&M og den lyserøde taske.
Jeg er ret vild med outfit nr. 3, da jeg elsker den feminine nederdel tilsat knæstrømper. Hvilket er jeres favorit? :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual casual