Veet stiletløb 2013

School cravings

cravingsCalender: Mulberry      Mint bag: Mulburry     Black bag: Phillip Lim      MacBook cover: Marc Jacobs     Bike: Velorbis      Make up bag: Lisbeth Dahl

 Hej sweeties. ENDELIG virker bloggen igen! Den har nemlig ikke virket siden i mandags – men nu skulle alt være i orden igen.
Anyway, selvom nu er mange af jer nok er startet i skole allerede (selvom jeg selv er så heldig først at starte d. 3 september) havde jeg tænkt mig at lave nogle back to school indlæg. Jeg har altid en masse cravings inden skolestart og her kan I se luksus udgaven – ja det er virkelig ønske cravings! Jeg har længe ønsket mig Mulberry kalenderen. Synes det er så smart man bare kan gå ind og få skiftet papiret hvert år, når man først har omslaget.
Jeg mangler virkelig også en ny skoletaske. Jeg får nok aldrig en som ovenstående, men jeg kunne godt tænke mig noget i den stil. Kender I nogle, der er i samme stil til en god pris?

Senere trækker jeg vinderen af konkurrencen om at vinde et gavekort på op til 1000 kr. til tøj eller sko. Så hold øje med bloggen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veet stiletløb 2013