August favoritter

Shoppinglist august

sdzxfcbvnJeans: Dr denim     Gloves: River Island       Cardigan: Le Grenier       Beanie: Karl Largerfeld       Scarf: Zara        Padded jacket: Vero Moda

Så er shoppinglisten tilbage! Jeg har ikke fået lavet den de sidste par måneder, fordi jeg har været på festival, været fattig eller siddet indespærret med eksamen, så det bare ville være tarveligt (overfor mig selv) at kigge på ting at købe, når jeg på ingen måde havde tid til shopping. Men, det har jeg så heldigvis nu :)
Og jeg er altså gået godt i gang med at gøre klar til efterårsgarderoben, hvor jeg synes jeg mangler en del. Jakken viste jeg jer også i sidste uge – jeg har stadig ikke prøvet den, men jeg er ret sikker på den indfrier forventningerne. Halstørklæder, huer og vanter mangler jeg altid og jeg kan aldrig rigtig finde nogle, som jeg både kan lide og som ikke tømmer hele min SU. Så denne gang vil jeg virkelig prøve at finde nogle gode items til en god pris, ligesom dem ovenfor. Jeg synes vanterne fra River Island til 190 kr. er mega fede, så de skal helt sikkert klikkes hjem. I kan finde dem her, hvis det har interesse.

Har nogle af jer forresten stiftet bekendskab med Dr denim bukser? Det er der sikkert, for de er intet mindre end fantastiske. Efter en varm sommer med bare ben, har jeg ikke kunne holde ud at have bukser på. Jeg havde hørt, at Dr denim skulle være så bløde i stoffet, at man slet ikke kan mærke man har dem på. Og det er de virkelig! Jeg har nu købt dem i sort, men jeg skal i hvert fald have mig nogle flere par :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August favoritter