VIND PIECES LÆDERTASKE

ALL BLACK

asdfgCIMG2794CIMG2809CIMG2810Shirt: Zara      Jeans: Dr. denim     Shoes: Bianco     Bra: H&M      Rings: Pieces, Bijou Brigitte, Bijou Brigitte

Hej ladies. Lidt billeder af dagens outfit all in black, dog med et lille twist af rød læbestift. Det er et meget klassisk sæt, men nogle gange er det simple det, der fungerer bedst. Jeg synes også skjorten er rigtig fin, selvom jeg normalt forbinder prikker med Minnie Mouse haha. Men når prikkerne er små frem for store, synes jeg det kan se meget fedt ud.
Senere i dag skal jeg i Tivoli med min veninde og se Halloween udstillingen. Synes det fedt de amerikanske traditioner får mere og mere indtog i Danmark. Om et år kommer jeg (forhåbentlig) til at opleve dem selv, da jeg planlægger at tage mit 5. semester i USA. Uh, det bliver spændende! Det kommer jeg nok til at fortælle jer en del mere om.

Husk forresten at kigge ind senere, da den 3 fødselsdags-giveaway kommer op – denne gang er det noget til fødderne kan jeg afsløre ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND PIECES LÆDERTASKE