SEPTEMBER FAVORITTER

FALL BOOTS

11: Zara     2: Billi Bi     3: Nomé       4. Bianco     5: Bianco      6: Billi Bi      7: Billi Bi      8: Billi Bi      9: Vagabond      10: Timberland     11: Billi Bi

Med efterårets indtræden følger der vinterstøvler, vinterjakke og vinter accessories. Jeg har derfor tænkt mig, at lave et indlæg for hver og finde nogle items, der kan give inspiration til vintergarderoben.
Jeg har derfor fundet disse 11 støvler, som alle sammen glædeligt måtte indtage en plads i min skoreol. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er lidt af en sko freak. Hvilket ikke er så underligt, når jeg har arbejdet med sko i snart 7 år – det giver altså en arbejdsskade for life!
Jeg er selv mest til enten de lidt mere rå støvler eller meget enkle, stilrene af slagsen. Derfor har jeg fundet rigtig mange fra Billi Bi, som jeg er helt vild med. Det er en af mine yndlingsstøvle mærker, da de altid laver de feste kollektioner med noget for enhver smag. Jeg har selv nr. 8 (dog med et andet print) og dem har jeg bogstavlig talt levet i hele sidste vinter. De er SÅ behagelige og passer bare til alt. Til denne vinter kunne jeg dog også godt hapse nr. 6, 7 og 11. Jeg er nemlig ret vild med den quiltede effekt, der er på nogle af støvlerne.
Faktisk har jeg allerede shoppet ét par rigtige vinterstøvler og det er dem fra Timberland. Jeg forstød nemlig sådan sidste år, at jeg ikke fik købt dem. Jeg hader bare sådan rigtige vinterstøvler, fordi de altid ser så klodsede ud og bare ikke er særlig stylish på nogen måde. Men jeg kan faktisk godt lide dem, så nu er de altså købt. Så kan sne, slud og kulde bare komme an! ;)

(Psst, hvis nogle skulle være interesserede i den originale langskaftede gule Timberland støvle, så har jeg mine til salg på trendsales her)

 

4

  • Mathilde

    har du Polyvore?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh elsker også bare støvler! kan ikke få nok :P
    4 og 8 er super lækre!
    Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Nej man kan aldrig få for mange støvler :b ja de er også lækre – især nr. 8 ;) ærgerligt vi ikke får den på mit arbejde hehe

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER FAVORITTER