The winner is..

FALL OUTFITS

epsprit3Selvom det har været okay varmt i dag taget måneden i betragtning, bliver det desværre kun koldere og koldere. Efterårstøjet skal hives frem. Og selvom jeg normalt mest er til sommergarderoben, bliver jeg mere og mere begejstret for vinter tøj. For der er så mange fine accessories bl.a. handsker, huer, tørklæder, og så kan man style lag på lag lige så meget man vil. Jeg har derfor lavet 3 fine efterårs outfits til jer med alle items fra Esprit. De har nemlig virkelig mange fine items til sæsonen og jeg er blevet ret vild med nogen af de ovenstående. Bl.a. den rød/grå stribede jakke, der matcher tartan (skotstern) trenden, som ellers ikke lige er mig. Men denne her jakke synes jeg er mega fed. Derudover måtte camel bukserne og den grove stik gerne bo i mit tøjskab <3
Jeg har virkelig fået øjnene op for Esprit og synes faktisk de har mange fine items, både basis og mere statement.  Derudover synes jeg det er fedt, at man på deres hjemmeside kan tjekke nye trends og se items, der hører dertil.
Alt tøjet fra outfitsne kan findes på Esprit’s hjemmeside lige her <3

 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The winner is..