VIND REDKEN ALL SOFT

OKTOBER FAVORITTER

IMG_0264Godaften sweets. Så kom vi også ind i november og det er derfor tid til sidste måneds beauty favoritter:

Clarins Instant Light Lip Perfector: Denne er uden tvivl månedens afhængighedsprodukt! Jeg købte den i et gavesæt med forskellige Clarins produkter og siden har den været med i tasken hver dag. Det er en plejende læbepomade, der har konsistens, som en lip gloss. Det fantastiske er så, at den hverken klistrer eller føles som en lip gloss, da den faktisk holder læberne glansfulde i flere timer. Derudover har den en mild peach farve, som jeg synes er perfekt til hverdagsbrug.

Clarins Gentle Foaming Cleanser: Normalt renser jeg altid hud I Exuviance, fordi det simpelthen er så effektivt. Men det er altså også lidt hårdt for huden og kan nogle gange gøre huden lidt tør. Derfor bruger jeg Clarins rensemælken her om vinteren, fordi den renser i dybden og samtidig giver fugt. Når den vaskes af kan man stadig mærke, den ligesom lidt ‘sidder der’, hvilket jeg egentlig godt kan lide.

Gucci Eau de Parfum II: All time favorite parfume, der har været flittigt brugt, som I kan se. Jeg er nemlig ikke til meget stærke dufte, og er derfor så glad for denne, som jeg køber igen og igen. Duften er meget mild og piget, men holder til gengæld hele dagen. Ja, der ikke så meget at sige, jeg elsker den bare!

Yves Rocher Ultra Volume Mascara: Denne her har I allerede hørt om i min anmeldelse af Yves Rocher produkterne her, men den fortjener altså også en plads på favorit listen. For det er altså en virkelig god mascara. Jeg har prøvet utallige af slagsen og har få, jeg holder mig til. Jeg kan dog godt lide at prøve nogle nye en gang imellem og denne her er så blevet min nye favorit. Den klumper på ingen måde og giver de længste vipper – uden overdrivelse. Jeg kombinerer den med Dior Maximezeren, som jeg altid bruger under min mascara, da det giver både fyldige og lange vipper.

Forresten har jeg også trukket vinderen af Pieces lædertaske konkurrencen, som blev kommentar nr. 41: Katrine K! Jeg har sendt dig en mail :) Husk forresten at I stadig kan nå at deltage i de andre 4 giveaways, der kører på bloggen nu. I kan finde dem ved at trykke på kategori og derefter giveaways :)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND REDKEN ALL SOFT