SHOPPINGLIST DECEMBER

CHRISTMAS AND NEW YEAR’S OUTFITS


3
romance

Endelig ENDELIG virker bloggen igen! Jeg har haft så mange tekniske problemer og talrige frustationer, men nu virker den heldigvis igen. Og undskyld mange gange søde læsere, det godt at være tilbage igen! Nu til dagens indlæg..
Julen nærmer sig jo og det gør således juleaften og nytårsaften, hvor man næsten altid skal have shoppet et passende outfit. Jeg har derfor kigget på Aagaards fine smykke kollektion ”Rock meet Romance”, som er en blanding af rå og feminine smykker. Smykkerne kan give et outfit lidt kant og understrege det rå eller mere romantiske look, alt efter, hvad man er mest til.

Til jul er røde kjoler selvfølelig perfekte, hvilket ser virkelig fint ud sammensat med guld smykker. Kjolen jeg har valgt har også et meget feminint snit med fokus på taljen i form af peplum, hvilket passer perfekt sammen med guld smykker. Jeg er især vild med de to Aagaard ringe. Jeg kan nemlig godt lide, at have enten mange ringe eller armbånd på (såkaldte arm parties), som giver noget volumen.
For et mere råt look ville jeg style feather toppen og glitter nederdelen med mørke oxiderede smykker, som er min personlige favorit. Jeg er nemlig til det mere rå og minimalistiske look, da mine outfits i forvejen for det meste er overvejende feminine. Derfor synes jeg oxiderede smykker giver et lille twist, der varierer outfittet. Mine favoritter er igen ringene, da ringe simpelthen er mine yndlingssmykker, som jeg går med hver eneste dag. I kan se hele Aagaards lookbook her :)

Grundet de tekniske problemer, har jeg først kunne trække vinderen af ONLY advents-giveaway’en nu. Og den heldige blev: Anna Kristine! Stort tillykke, jeg har sendt dig en mail. Der er jo gået lidt kludder i min advents kalender, så advents-giveaway nr. 2 kommer op i morgen :)

http://www.mytrnd.com/bloggers/pixel/pixellink.php?user=494&campaign=2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPINGLIST DECEMBER