CROP, LEATHER AND COLLAR

I WOULDN’T MIND WEARING

ønske

Shirt: H&M          Watch: Asos              Sunnies: Le Specs           Bag: Topshop              Skirt: Notion 1.3            Heels: Topshop

Godaften piger :) Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har lavet et ønkse outfit her på bloggen, so here you go. Jeg er i mit sommerlige hjørne i dag og ville derfor elske snart, at kunne iføre mig dette her lækre tone-i-tone sæt. Jeg er på det sidste blevet ret vild med den effekt, som også kan være rigtig fin at lave med layer-one-layer style. Nederdelen synes jeg er såå fin og jeg havde faktisk også købt den. Men den er desværre for stor til mig, så den må retur. Derudover er jeg helt vild med det smukke ur (som btw kun koster 195 kr!) og de lækre solbriller. Årh, dem må jeg altså have fingre i inden det bliver sommer ;)

Hi girls. It’s been a while since I’ve done a wanna wear outfit post, so here you go. I’m in a spring mood today so I wouldn’t mind wearing this gorgeous tone-in-tone outfit. Lately I’ve been fond of that way of styling which also looks great when done in a layer-one-layer styling. I think the skirt is soo cute and I actually already bought it. But it was too big so I have to send it back. I’m also beyond obsessed with the beautiful watch and the cute sunnies. I just have to have them before summer ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CROP, LEATHER AND COLLAR