OVER KNEE BOOTS AND DOTS

SHOPPINGLIST APRIL

shopping1Jeans: Topshop          Shorts: Only             Top: H&M Conscious Collection               Sunnies: Le Specs            Flats: Senso

Ja, jeg er lidt sent på den denne gang med månedens obligatoriske indlæg. Men bedre sent end aldrig, så er det her shoppinglisten denne måned. Bukserne fra Topshop er en af de bedste køb, jeg længe har gjort. De er SÅ behagelige at have på – bedre end Dr. Denim! (og det siger altså noget haha). Sandalerne er dog nok mere ønsketænkning, da de er lidt pricy. Men åårh hvor måtte de altså gerne flytte ud i mit sko-rum! Og ja, sådan et har jeg faktisk haha. Må jeg vise jer en dag ;)
Blusen udkommer med den nye Conscious Collection, der lanceres på torsdag. Jeg krydser fingre for den er lige så flot , som på billedet :)

//A bit late, but nevertheless the April shoppinglist. The jeans from Topshop is soo comfy and not to mention one of the best buys I’ve made for a long time. They’re actually better than Dr. Denim jeans! The sandals might be more wish thinking but they are so welcome to move into my shoe-room! And yes, I’ve actually got one haha. Must show you sometime :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER KNEE BOOTS AND DOTS