SPRING DREAM IN LACES

WISH OUTFIT

3Trench coat: Zara              Shirt: Mango                Lace top: Topshop          Bag: Monki             Sneakers: Nike              Pants: Topshop

Åh, hvor er det dog dejligt, at det endelig er forår! Væk med vinterstøvler, vanter og frakker og ind med bare ben og solhat – okay, måske ikke endnu, men det nærmer sig ;) Jeg har nydt dagen med Marley og en veninde i Kongens Have, da vejret jo har været fantastisk. Marley har endelig lært, at løbe ved siden af cyklen, så nu er det lidt lettere, at komme rundt. Med en hund på hans størrelse kan det være lettere problematisk, at komme rundt med offentlig transport. Hvis der er andre hundeejere derude ved I sikkert, hvad jeg mener ;)
Nå, men i dag ville jeg i hvert fald ikke have haft noget imod, at iføre mig dette fine sæt. Det er måske ikke det mest forårsagtige eller mest farverige outfit, hvilket ellers plejer at være min stil. Men i dag er jeg mere i humør til basis farver :)
For tiden er jeg virkelig inspireret af trench coats, og denne her fra Zara ville sikkert heller ikke have noget imod, at joine de andre jakker i skabet. Derudover er jeg helt vild med blondetoppen.
Håber I har nydt det skønne vejr <3

//It’s so lovely that it’s finally spring! Away winterboots and coats, and in with sunnies and dresses. Today, I would have loved to wear this outfit even though it’s not the most spring inspired look with the lack of colours. But I always dress after mood and today I would love this in my wardrobe :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING DREAM IN LACES