KATE MOSS FOR TOPSHOP

BASICS ON BUDGET

dfgh1. Gina Tricot             2. Gina Tricot                3: H&M                 4: H&M

Kender I det, hvor man føler, at man (næsten) har shoppet fornuftigt? Sådan havde jeg det, da jeg købte disse 4 basic items. Det er nemlig virkelig noget, jeg har manglet! Jeg har ikke rigtig gidet at bruge penge det, da jeg synes det kan være lidt kedeligt at købe hehe. Så derfor har jeg udskudt det en del tid, men nu fik jeg endelig taget mig sammen. Og jeg endte så med disse 4, som allesammen er meget budgetvenlige, da de koster under 100 kr. Til sådan en pris gør det nu ikke så meget, at bruge penge på basics ;)

//I hate buying basic items as I find it a bit boring to shop and spend money on. But, I finally got myself together and found these one’s! They are all very budget-friendly as they cost less than 100 DKK. For such price, I don’t really mind shopping basics ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KATE MOSS FOR TOPSHOP