SUNDAY INSPO

SUMMER DRESSES

asosinspo31: AQ/AQ     2: Aura Botique        3: Alice and Olivia          4: Club L          5: Club L          6: Chi Chi London           7: Zara                   8: Asos            9: Lavish Alice

Hej piger. Jeg skal til fin fødselsdag her i weekenden og har derfor tænkt lidt over, hvad jeg skulle tage på. Det er ikke så tit at jeg skal noget fint, så når det er kan jeg godt lide, at dresse lidt ektra op hehe. Jeg har derfor kigget på en masse fine sommerkjoler, selvom jeg egentlig nok ender med at tage en af mine gamle kjoler på. Måske den maxi kjole jeg havde på til konfirmationen sidste år – den er så fin! (I kan se den her). Ellers ville jeg gerne hoppe i nr. 1, 3 eller 9! Selvom nr. 9 er ret enkel er jeg helt vild med kjolen, der næsten ligner et sæt. Den er desværre udsolgt hos Asos, men håber den kommer igen, så den kan klikkes hjem ;)

//Hi girls. I’m going at a more fancy birthday party next week so I’ve been looking at summer dresses for the occasion. I would love to wear number 1, 3 or 9! Even though number 9 is pretty simple I love that it almost looks like a two piece suit. Unfortunately, it’s sold out at Asos but I hope it comes back soon ;)

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY INSPO