ALL WHITE LOOKS

ROSE SWEATER AND BEIGE PANTS

IMG_1932IMG_1873IMG_1888IMG_1931IMG_1959Sweater: Ebay           Pants: Zara           Shoes: Bull boxer         Watch: Daniel Wellington         Sunnies: Chanel           Clutch: Vintage

Hold da op hvor det kører med de der outfits for tiden! Det er sjældent jeg får postet mere end et om ugen, for jeg mangler tit nogen til at tage billederne. Denne fik gang jeg min skønne lillesøster til at tage dem, da vi var ude og spise.
Lige nu sidder jeg stadig begravet i eksamen, så derfor får jeg desværre ikke opdateret herinde hver dag. Men efter næste uge har jeg masser af tid igen, så det kan I glæde jer til ;)
Btw hvad sker der lige for vejret i dag, hvor der er distortion? Det så typisk det lige skal være dårligt vejr den eneste dag, jeg har tid til at tage med haha. Skal I også derind? I dag holdes det på Nørrebro ved mig, så det kunne jeg da ikke gå glip af ;)

//Hi girls. Yet another outfit my sweet baby sis shot of me the other day. I’m still writing my exam so I havn’t had time to update that often these days. But after nex week I have more time, so you can look foreward to that ;)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL WHITE LOOKS