JUNE FAVORITES

SHOPPINGLIST JULY

shoppinglistJumpsuit: Americandreams     Off shoulder top: Asos    Hat: H&M   Crop top: H&M    Tights: Gina Tricot

Dette er så shoppinglisten for denne måned, hvor der trods alt er andet end hvide items denne gang ;) dog er jeg jo en kæmpefan af jumpsuits og denne fra Americandreams er så cute, at den nok må klikkes hjem. Kan lige forestille mig, hvor fin den vil være med mine Le Specs solbriller og solhatten.  Derudover er jeg ret vild med de fede tights fra Gina Tricot. Jeg har ikke specielt meget sportstøj, så disse kunne jeg sagtens finde på, at investere i  :)

//This is the shoppinglist for this month where they’re actually are more than white items this time ;) However, I’m a huge fan of jumpsuits and this from Americandreams is just too cute. I also really like the cool tights that would be perfect when working out :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE FAVORITES