TODAY'S LOOK

CURRENT CRAVINGS

wanties1. Sisley   2. Nelly     3. Nelly    4. Nelly     5. Nelly      6. Calvin Klein     7. Notion 1.3     8. Closet     9. Bardot

Jeg har med vilje holdt mig fra at kigge på mine faste online shopping-hjemmesider efter jeg kom hjem fra udveksling, da sådan et semester – mildest talt – efterlader en rimelig broke. Meen jeg blev lidt fristet idag. Man kan vel bare kigge ;) intet er i hvert fald røget i kurven endnu. Måske nummer 3, men den koster også kun 179 kr. haha.
Ellers er jeg ret vild med Calvin Klein sættet, Sisley frakken og støvlerne fra Nelly. Jeg må nok hellere prøve at holde mig i skindet…

//I have – on purpose – not checked my regularly online shopping websites after I got home from exchange as such a semester leaves you reaaally broke. But I was a little tempted today. After all, I can just have a look, right?
 I really like the Calvin Klein underwear, the Sisley coat, the grey belly dress and the boots from Nelly. Hmm, I really have to contain myself here…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S LOOK