CHEAP SPORTSWEAR

FAVORITE LOOK: ALL BLACK ITEMS

IMG_8259IMG_8245IMG_8207IMG_8255IMG_8247IMG_8264Jacket: H&M New Icons      Skirt: H&M Trend      T-shirt: Brandy Melville       Sunnies: Asos      Shoes: NLY Trend

Hej piger :) Har I nydt weekenden? Jeg var på arbejde i lørdags og tog bagefter spontant hjem til mine forældre, da min mor lokkede med hjemmelavet pulled chicken og brownie med frosting – og selvfølgelig også godt selskab ;) I dag har jeg haft min første skoledag på CBS (det eneste jeg kan sige til det er ZZzzz). Jeg har lige et fag der skal overstås og så står den ellers på bachelor resten af semesteret..
Nå, tilbage til dagens indlæg: nemlig ugens yndlingslook! Jeg fik inspiration til outfittet igennem noget der hedder Stylekick, som er en app, hvor man kan finde outfit inspiration igennem blogger outfits. Super smart, hvis man er lidt uinspireret, som jeg er for tiden. Normalt bruger jeg Pinterest i disse tilfælde, men Stylekick er da helt klart en god konkurrent! Egentlig ville jeg have taget sort prikkede strømpebukser på til dette look, men da jeg stod og skulle tage dem på i omklædningsrummet efter fitness, opdagede jeg et kæmpe hul midt på låret. Jeg tror jeg må have set lidt lamslået og lettere irriteret ud, da en dame kigger forstående på mig og siger ’du burde nok gå over i ti’eren og købe nogle nye’. God pointe, så det gjorde jeg ;)

 //Hi girls. Did you enjoy the weekend? I was at work saturday and spontaneously went home to visit my parents after, as my mom enticed me with homemade pulled pork and brownie with frosting – and good company too of course ;) Today I had my first day of school.. Ugh, this semester can’t be done soon enough!
Well, back to today’s post: this week’s favorite look! I got inspiration for the look through an app called Stylekick where you can find outfit inspiration through blogger outfits. It’s super smart if you’re feeling a bit uninspired, as I do at the moment. I normally use Pinterest in these cases, but I definitely got a new favorite!

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP SPORTSWEAR