Today's look

Shoppinglist for November

Nederdel: Just Female     Trøje: Gina Tricot       Jakke: Issue 1.3      Vanter: Pieces       Halskæde: Blond Accesories       Pelspandebånd: Minimum       Støvletter: Pieces

 

Kender I også det, når man som studerende har været fattig de sidste 14 dage af måneden og derfor ikke har købt noget, har en utrolig stor trang til at køre dankortet igennem så snart det bliver den første igen? Det kender jeg i hvert fald alt for godt! Det resulterer som regel i en meget dyr og impulsiv tur på strøget, hvor man brænder alle pengene af, man lige har tjent. Derfor har jeg lavet denne shoppingliste, som er hvad jeg faktisk planlægger at kigge efter, når jeg skal shoppe næste måned. På den måde reducerer man impulskøb og vil shoppe mere målrettet, fordi man ved, hvad man går efter. På den måde kan man sparre flere penge på mere overvejede køb. Dette har faktisk fungeret rigtig godt for mig, så håber det kan give noget inspiration til jer, der også køber alt for mange (uovervejede og impulsrelatede) ting. Så prøv at lave jeres egne shoppinglister og se, hvor stor forskellen egentlig er (:

2

 • Art

  Heey det der med impuls køb ikk , det går ikk rigtige for mig :) Men hey godt vi skal snart ud og kigge på noget sammen, så hold mig lidt i ørene og sig jeg skal spare tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Det skal jeg nok :) prøv at lave en liste også, så ved du hvad du skal kigge efter. Det min plan i hvert fald ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's look