Skirt and laces

Today’s look

 Jakke: Asos   Taske: Gina Tricot    Solbriller: Rayban     Trøje: Urban Outfitters      Skjorte: H&M      Sko: Vintage     Halskæde: H&M

Dette er så dagens outfit. Det er liige sidste dag jeg kan bruge kappen, da det ellers bliver for koldt – allerede! Det faktisk ret ærgerligt, for har ikke fået brugt den så meget i år. Men den skal helt sikkert frem igen til foråret. Jeg havde derfor taget lidt varmere tøj på indenunder, som I kan se med skjorten. Elsker den sommerlige farve mint, så synes også den skulle tages i brug inden det kun er de mere farveløse vinter-items jeg hænger frem i skabet. God søndag piger (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skirt and laces