New York vintage dress

I would looove to wear this

 

Jeans: Top shop      Top: Forest & Bob    Bh: H&M     Cardigan: Antik Batik    Sko: Cheap Monday    Ur: Fossil

Uh hvor ville jeg gerne iføre mig dette outfit! Elsker virkelig hvert item. Er faldet for army-trenden og synes bukserne fra Top Shop er rigtig fine, fordi mønstret ikke er så tydeligt igen, og derfor ikke bliver for militær-agtigt. Derudover er jeg helt vild med cardiganen! Den ville være fin til ethvert outfit her til vinter.

Uret er et, jeg faktisk har kigget på længe. Har gerne ville have ur i mange år, men kan ikke rigtig finde min ur-stil. Jeg kan godt lide ure med stor overflade, men har så små håndled, at det tit ser meget voldsomt ud. Eftersom dette er i læder, tror jeg det ville se mindre klodset ud. Nu vil jeg smutte i seng efter en lang dag med skole, træning og veninde hygge. God aften piger (:

(Vil lige undskylde for de sidste indlægs layout, da jeg har problemer med linjeskift. Prøver at ordne det hurtigst muligt)

I kan følge mig her på facebook

I kan følge mig her på bloglovin

Follow on Bloglovin

14

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York vintage dress