I would looove to wear this

Today: Turquoise wedges

 


Bukser: Vero Moda     Bluse: Monki    Sko: Zara   Halskæde: Pieces

Så kom gårdagens outfit endelig! Jeg ville have lagt det ud til jer igår, men var ude og juleshoppe til kalender og adventskrans med min mor. Det var så hyggeligt, at det blev rigtig sent – så derfor får I det først nu (:
Jeg elsker mine kilehæls sko fra Zara, I kan se på billederne. De er så flotte i farverne og pifter et hvert outfit op. Dog er de liige kolde nok, så er sidste gang i år, jeg har dem på.

Imorgen – eller måske i aften – kan I glæde jer til min ‘Shoppinglist for December’ som viser, hvordan jeg – og I kan – spare penge ved at shoppe målrettet. (Tjek evt. indlægget ud fra sidste måned ‘Shoppinglist for November’) Nu vil jeg gå igang med kagebagning og julehygge (Jeg elsker elsker jul, så det kommer I nok til at høre meget om igennem december måned) God weekend søde læsere (:

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på bloglovin

Follow on Bloglovin

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would looove to wear this