Den perfekte nytårskjole

I want… I need!

Cardigan: Evil Twin     Top: Monki     Jeans: Top Shop    Boots: Jeffrey Campbell    Taske: Mischa Barton     Neglelak: Chanel    Ring: Pamela Love

This outfit and every single item! Elsker hele dette outfit. Jeg kan især godt lide bukserne fra Top Shop, da jeg er blevet afhængig af mine militær bukser derfra, som sidder perfekt. Så er blevet helt vild med pasformen i deres bukser og skal helt klart have investeret i flere derfra!

Derudover ville jeg virkelig gerne eje tasken fra Mischa Barton. Vidste godt, at hun lavede tasker, men ikke at de var SÅ fede! Og de er faktisk også til at betale – kun 799 kr.!

DIP DYE trenden har aldrig rigtig fanget min interesse, da det som regel er lidt for spraglet til min stil. Men den her cardigan kan jeg faktisk rigtig godt lide og synes farvesammensætningen er perfekt.

Nu er det jo snart jul, hvilken betyder, at jeg skal i gang med at pakke til at skulle hjem til mine forældre. Jeg pakker altid for meget, fordi jeg aldrig ved, hvilken humør jeg er i, når jeg skal have tøjet på, og derfor pakker alt muligt unødvendigt. Jeg smider nogle billeder op på bloggen i løbet af weekenden af de outfits, jeg vil tage med, som skal bruges til juleaften, julefrokoster og andet. Så får I endelig også lidt at se af mine store kjolesamling at se (;  Hav ellers en god dag søde læsere.

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte nytårskjole