Packing for Christmas Holiday

My Christmas Eve and Christmas Outfit

 

Dress: The Wardrobe Friis & Company    Shoes: Zara    Bag: Aldo

Det var så min juleaften kort fortalt i billeder (: Helt traditionelt startede vi ud med kaffebord og Disney’s obligatoriske juleshow, som skal ses hvert år, selvom de viser præcis det samme. Men det nu også meget hyggeligt (: Derefter god julemad og så gaver. Som I kan se på billederne, fik jeg meget af det, der stod på min ønskeliste. Den kan I se her. Noget skal dog byttes til andre størrelser og jeg har også fået flere af de samme film, men ellers beholder jeg det hele! Så jeg havde en perfekt juleaften – den kunne ikke have været bedre (:

Der er også lidt billeder af juleaftens outfit, som endte med at blive en af mine hvide kjoler sat sammen med de røde julestiletter. Meget enkelt, men rigtig fint, synes jeg. Elsker virkelig den kjole (: Marley var stylet med juletørklæde, som er det eneste tidspunkt på året, hvor han har noget lignende pynt/tøj på. Han ser nu så sød ud med det.

Har I haft en god jul? (:

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing for Christmas Holiday