Wishlist part 1

Take or Toss??

 

Hjæælp læsere! Jeg har endelig modtaget denne kjole fra nelly, som  jeg havde tænkt mig skulle være min nytårskjole! Meen, efter at have modtaget den, er jeg ikke helt sikker. Jeg synes den er rigtig flot, men troede faktisk den var lidt flottere. Og så sidder den ikke helt til i ryggen på mig, som I kan se. Bemærk detaljen med, at ærmerne går ned over tommelfingeren.

Jeg er meget i tvivl, så jeg har brug for jeres hjælp: Take or Toss? skal det være min nytårskjole? Hvad synes I? Vil virkelig gerne høre jeres mening (:

Btw, så er det første gang jeg har stiftet bekendtskab med selvudløseren, men synes faktisk billederne blev okay, selvom man kan se lejligheden i baggrunden. Men så fik I da set lidt af mit lille juletræ og min garderobe (;


Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

8

 • kathrine johansen

  Jeg synes kjolen er rigtigt fin, men hvis du ikke føler dig hjemme i kjolen skal du da ikke have den på! Det min mening, men den ser godt ud på dig ;-).
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/2012/12/footway-give-away/ Har en give away igang! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Ja det har du ret i. Det ikke fordi, jeg ikke føler mig tilpas, men var mere i tvivl om den så for voldsom ud på ryggen. Man mange tak for den mening! (: Så må jeg snart se at beslutte mig hehe.
   Rigtig fin give away du har (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er flot!!! Men du skal ikke være i tivivl. Hvis du er i tivivl så send den tilbage :-) du skal have Wauw effekten når du tager en kjole på:-) ellers vil du ikke føle dig 100% lækker og tilpas i den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Mange tak (: Ja det har du ret i. Synes bare det var så ærgerligt den ikke sad helt til i ryggen, så er mere derfor jeg er i tvivl. Man skal jo føle sig tilpas. Men mange tak for din kommentar (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du fundet ud af, hvad du gør med denne kjole?
  Den er virkelig, virkelig smuk! Men det er altså ærgerligt at den ikke sidder helt til på ryggen, det havde bare gjort den HELT perfekt!! Jeg kan ikke ta’ en beslutning, for den er virkelig fin til dig! Men måske du bliver træt af, at den er lidt for stor på ryggen? Ærgerligt hvis dét gør, at du ikke føler dig 110% tilpas og lækker nytårsaften :)

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Nej jeg er stadig lidt i tvivl. Er generelt ret ubeslutsom og er jeg virkelig og denne gang. Må snart lige tage stilling.

   Men ja hvis den havde siddet helt til, havde det været PERFEKT! Synes næsten også den er for unik til at sende retur..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fantastisk ud i den! arh! BEHOLD!!!! :-*

  http://flairblogg.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Tusinde tak! Har også besluttet mig for at beholde den (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist part 1