My Christmas Eve and Christmas Outfit

The Sale is ON!

 

1: NLY Trend 149 kr.     2: Topshop 318 kr.      3: Topshop 227 kr.      4: H&M 150 kr.        5: H&M 120 kr.      6: Nelly 165 kr.       7: Zara 299 kr.     8: Zara 299 kr.       9: Zara 599 kr.           10: Zara 229 kr.

 

Så er januar udsalget skudt i gang og derfor har jeg kigget lidt rundt og fundet nogle bud på, hvad jeg godt kunne tænke mig at investere i! Jeg synes der er rigtig mange fine ting og mange penge at spare.

Jeg er helt vild med de nitte besatte loafers, som er sat ned til 149 kr. fra 499 kr.! Det er virkelig billigt og er helt sikker på de vil blive fast inventar til sommer, hvis jeg køber dem. De er nok første prioriteten på listen.

Jeg har også længe kigget efter nogle læder leggins, så da jeg så disse fra H&M var sat ned, vidste jeg, det skulle være dem. Så dem skal jeg helt sikkert kigge nærmere på, når jeg kommer hjem igen.

Et godt sted at spare penge på fedt tøj lige nu, er Zara. De har altid et virkelig godt udsalg, hvor bl.a. jakkerne er sat ned, så man bedre har råd til at købe dem (ikke fordi jeg synes Zara er dyrt, for det synes jeg egentlig ikke, men på SU kan det alligevel være lidt dyrt) Jeg kunne godt tænke mig leopard bukserne (nr. 7) der er sat ned fra 459 kr. til 299 kr.

Derudover jeg synes også Magasin er værd at besøge, da de lidt dyrere mærker der også tit har et godt udsalg. Derved kan man fokusere på kvalitets køb. High street mærkerne går jeg også altid i, men der er ikke lige så mange penge at spare, eftersom varerne allerede er i den lave prisklasse.

 

Nu har I set nogle bud på, hvor der er gode penge at spare på flotte items. Så er der ikke andet end at sige: god jagt piger! (;

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

4

 • Den skal bare ha max gas på lørdag (sammen med resten af Aarhus – argh!) – åh hvor må der bare gerne dukke en laber nytårskjole op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Præcis (; Håber du fandt en! Kan jo være svært at finde den helt rigtige (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal helt sikkert have fat i de nittede loafers! Tak for tippet ;-)
  Din blog er super lækker! Hvis du har lyst må du meget gerne kigge forbi min og smide en kommentar or something!
  //Simone
  http://www.ttomgang.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Tusinde tak! Er jeg rigtig glad for at høre. Og i lige måde – rigtig flotte billeder du tager (:
   Og det da så lidt, de SÅ lækre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas Eve and Christmas Outfit