Vind Stine A øreringe!

Cara Delevingne inspiration

Så kom vi til den danske modeuges første dag! Og i forbindelse med shows og fashion, kan jeg ikke lade være med straks at tænke på den nye britiske supermodel, Cara Delevingne, som er gudesmuk. Hun er i øjeblikket model for Burberry og er en af  Victoria’s Secret angels (no wonder why). Derudover har hun en rigtig lækker tøjstil, så derfor har jeg fundet en masse billeder af hende, som kan give lidt inspiration til både tøj- og beauty fronten.

For mig skydes modeugen igang med Benedikte Utzon modeshow senere, hvor jeg skal arbejde som seater (sætte publikum på de rette pladser). Det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve! Jeg vil prøve så vidt muligt, at tage backstage billeder, som vil komme på Instagram/facebook, hvor jeg hedder imeldascloset. Der vil selvfølgelig også komme billeder på bloggen (:

Psst, har I husket at deltage i min giveaway med øreringe fra Stine A her?

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Stine A øreringe!