Cara Delevingne inspiration

Fashionweek day#1: Benedikte Utzon AW13

 

Lidt backstage billeder af mit job som seater til showet

Benedikte Utzon AW13

Igår var jeg til mit første modeshow nogensinde! Og det var såå fedt! Jeg havde som sagt fået job som seater, så derfor er der også lidt backstage billeder. Vi havde en halv time til at lære 350 menneskers pladser, så det var med at holde tungen lige i munden. Men synes det var sjovt og lærerigt at prøve (: Idag var jeg på CIFF og Gallery, som jeg lægger billeder op af i morgen.

Jeg er virkelig ked af billedernes kvalitet, for havde virkelig gjort meget ud af, at jeg skulle få nogle gode billeder til bloggen. Men mit kamera gik i stykker! So sorry, så I må nøjes med dem her.

Men selv med dårlig billedkvalitet er det ikke svært at se, at Benedikte Utzon havde kreeret to rigtig stærke kollektioner, hvor ‘good girl’ goes bad. Der var tænkt i stærke kvinder, der ikke er bange for at sætte et statement, samt fokus på kroppen. Jeg er selv helt vild med det sorte sæt, med den sorte pelsfrakke! Det så så fedt ud på runway’en, det var klart min favorit! De forskellige items var stærke i deres linjer og udtryk, men samtidig meget minimalistiske i bedste skandinaviske stil.

Benedikte Utzon and Great Greenland – sustainable collection

Her er så lidt billeder af Great Greenland kollektionen, som var et samarbejde med Great Greenland og Benedikte Utzon, om at skabe en bæredygtig kollektion af sælskind. Der var virkelig mange flotte fraker og selve stemningen var helt rigtig! Der blev spillet faretruende musik, hvor modellerne så mørke og dystre ud. Det havde en rigtig god effekt og var virkelig også en stærk kollektion, som også er blevet godt modtaget.

Rigtig fed oplevelse og stærk kollektion!

Forresten kan I nu følge mig på Instagram: imeldascloset

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cara Delevingne inspiration